groep Delft

Movies that Matter voorjaar 2020

MtM najaar 2015

 

Movies that Matter gaat weer door met een film één keer per maand op een donderdag in Filmhuis Lumen. Er is weer een diverse en boeiende selectie van  documentaires en films.

 

Zie verder onder Movies that Matter

Movies that Matter najaar 2019

MtM najaar 2015

 

Ook dit najaar is er weer een Movies that Matter film één keer per maand op een donderdag in Filmhuis Lumen. Er is weer een diverse en boeiende selectie van  documentaires en films.

 

Zie verder onder Movies that Matter

RightsWalk app: Delft online!

RightsWalk Delft

Het is eindelijk zover: de RightsWalk app van Amnesty NL bevat nu ook een Rightswalk route voor Delft! Info over de app in het algemeen is te vinden op https://www.amnesty.nl/kom-in-actie/vrijwilliger/rightswalk. De app is te downloaden in de app stores.

 

Het is aan te raden om de app thuis op je mobiel te installeren voordat je de route gaat lopen. In de app is Delft niet zichtbaar in de info lijst maar met zoeken wel te vinden; dit komt door een bug in de app die nog moet worden opgelost door de beheerders van de app.

 

Binnenkort willen we ook een evenement organiseren om de Delft route in de app officieel te lanceren, dus houd onze site en facebook in de gaten!

Movies that Matter voorjaar 2019

Ook dit voorjaar is er weer een reeks mooie films van stichting Movies that Matter te zien, zoals gebruikelijk weer één keer per maand op een donderdag in Filmhuis Lumen. Zie verder onder Movies that Matter

Schrijfactie zaterdag 11 maart 2017 uitgesteld

 

Door het niet beschikbaar zijn van de locatie is de schrijfactie voor internationale vrouwendag uitgesteld. We maken plannen voor een nieuwe actie. Locatie en de nieuwe datum en tijd volgen nog

 

Op zaterdag 11 maart zal de groep van Amnesty Delft weer een schrijfactie organiseren! Aangezien het 8 maart Internationale Vrouwendag is, zal er tijdens de actie aandacht worden besteed aan casussen waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Kom en schrijf mee voor de rechten van vrouwen over de hele wereld!

 

Wanneer en waar: nog nader te bepalen.
Thema: Internationale Vrouwendag.

 


    Spreekt het je aan om je (nog meer) actief in te zetten voor het werk van Amnesty International, ken je iemand die hier wellicht interesse in heeft, of heb je vragen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen    

  

Website Laatst Gewijzigd

  • Laatste wijziging: 28 maart 2020.