groep Delft

Ledenraad verkiezingen Amnesty International Nederland

UPDATE: Sahidah is gekozen voor de ledenraad van Amnesty Nederland. Namens haar en de groep bedankt aan iedereen die voor haar heeft gestemd!

----

Van 1 juni tot en met 15 juni 2016 zijn de verkiezingen voor de Ledenraad van Amnesty International. Ben je lid van Amnesty, dan ben je stemgerechtigd en word je met de eerstvolgende editie van Wordt Vervolgd in de gelegenheid gesteld te stemmen. We zijn verheugd dat één van onze groepsleden, Sahidah Somer, zich kandidaat heeft gesteld! Sahidah over zichzelf:

 

"Als jurist, maar vooral ook als mens, gaan mensenrechten me aan het hart. Jaren geleden ben ik daarom lid geworden van Amnesty International. Om zelf een actieve bijdrage te leveren ben ik sinds mei 2013 lid geworden van de groep Delft.

 

Net als enthousiasme en het houden van (schrijf)acties is ook een goede organisatie noodzakelijk voor het werk van Amnesty International Nederland. In mijn werk ben ik gewend te werken met beleids- en organisatorische stukken, waardoor ik een zinvolle bijdrage kan leveren. Met mijn kandidaatstelling wordt ook de stem van het jongere Amnesty lid gehoord, zodat de Ledenraad een optimale afspiegeling van de leden kan zijn. Bovendien kan ik de behoeftes van de lokale groepen, die mijns inziens van essentieel belang zijn voor het werk van Amnesty, vertolken."

 

Dus stem tussen 1 en 15 juni!

 


    Spreekt het je aan om je (nog meer) actief in te zetten voor het werk van Amnesty International, ken je iemand die hier wellicht interesse in heeft, of heb je vragen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen    

  

Website Laatst Gewijzigd

  • Laatste wijziging: 5 september 2020.